INTERESSE FASE

Op dit moment bevinden wij ons in de interesse fase. In deze periode informeren wij de geïnteresseerden over het project en kan iedereen zich inschrijven op de website. Wie ingeschreven is wordt (digitaal) op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom Wonen op de IJsweide in Sappemeer.

START VERKOOP

Rond maart 2021 zal de verkoop van start gaan. De exacte datum wordt later bekendgemaakt. Er komt dan een aparte pagina op de website van Wonen op de IJsweide te staan waarop u alle verkoopstukken digitaal kan downloaden. Daarnaast zal de prijslijst, de brochure en het formulier van de financiële check op te halen zijn bij de makelaar. U heeft in deze fase circa 1 tot 2 weken de tijd om het inschrijfformulier en eventueel de financiële check in te leveren bij de makelaar.

TOEWIJZING

Nadat wij alle inschrijvingen hebben ontvangen zal de toewijzing plaatsvinden. De toewijzing vindt enkele dagen na sluiting van de inschrijving plaats op basis van voorwaarden en voorkeuren.

Wij maken een selectie en op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Als u een woning toegewezen krijgt, wordt u gebeld. Tijdens dit telefoongesprek krijgt u meer informatie over het verdere proces. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heeft u in feite een optie op het bouwnummer. Deze optie geldt twee weken.

De inschrijvers die geen woning toegewezen krijgen worden ook gebeld. U blijft, als u dat wilt, wel in ons bestand staan en kan later wellicht wel een woning toegewezen krijgen. Komt er namelijk een woning vrij, dan zoeken we opnieuw een koper voor het vrijgekomen bouwnummer.

WONING SAMENSTELLEN

Na het kopen van de koop-/ aannemingsovereenkomst is het zaak het meer- en minderwerk door te nemen. Daarna gaat u ook naar de showrooms voor sanitair, tegelwerk en keuken. Later wordt bekend gemaakt welke dit zijn.

START BOUW

De bouw kan beginnen!