Ook wonen in het gelukkigste dorp van Nederland?

Uit onderzoek van de Universiteit van Nederland blijkt dat de gelukkigste mensen in Hellendoorn wonen. Waarom? Volgens dit onderzoek komt dat onder meer door de mooie natuur en de rust. Het blijkt dat mensen gelukkiger zijn als ze in de natuur rondlopen. Maar ook het gevoel van saamhorigheid is in Hellendoorn erg van belang. Inwoners kijken volgens het onderzoek naar elkaar om. Ze staan buren bij met raad en daad wanneer dat nodig is. Bovendien ligt Hellendoorn niet ver verwijderd van de grote steden als Almelo en Zwolle.

Wil jij ook wonen in het mooie Hellendoorn en behoren tot de gelukkigste mensen van Nederland?

Kom wonen in één van de appartementen in de De Schoolslag Hellendoorn. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! Bekijk de appartementen via https://deschoolslaghellendoorn.nl/appartementen/

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Reggedeal Makelaardij

Lees het volledige nieuwsartikel hier.