De financiele check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuw appartement. Heeft u interesse in een woning in het project De Schoolslag Hellendoorn? Dan moedigen wij u aan om een financiële check te doen. Daarmee weet u precies wat uw maandlasten worden en word u volledig meegenomen in alles wat er komt kijken bij het financieren van een nieuwbouwappartement.

Om het u wat makkelijker te maken kunt u met bijgaand invulformulier naar uw eigen (hypotheek)adviseur. Deze kunt u door hem/haar laten invullen en meesturen bij de inschrijving na Start Verkoop.

SAMENWERKING MET DE RABOBANK
Wij werken graag samen met de Rabobank. Dit doen wij omdat zij ons proces en het nieuwbouwproces als geen ander kennen. De lokale financieel adviseurs van Rabobank zijn nauw betrokken bij het project De Schoolslag. Wilt u alvast eenvoudig een financiële check aanvragen bij Rabobank, dat kan via onderstaande button.