Het verkoopproces van De Schoolslag

Binnenkort start de verkoop van de 10 luxe appartementen. Om u goed te informeren over het proces bij het kopen van een nieuwbouwappartement hebben wij dit overzichtelijk voor u gemaakt in een verkoopproces.

INTERESSE FASE

Op dit moment bevinden we ons in de interessefase. In deze periode informeren wij de geïnteresseerden over het project en kan iedereen zich inschrijven op de website. Wie ingeschreven is wordt (digitaal) op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom project De Schoolslag Hellendoorn.

START VERKOOP

Eind maart zal de verkoop van de appartementen van start gaan. Dit doen wij met een start verkoop event op locatie. Alle ingeschreven geinteresseerden zullen twee weken van de voren een uitnodiging voor dit evenement ontvangen. Tijdens het start verkoop evenement is het gehele team aanwezig om alle vragen rondom het project te beantwoorden. Tevens zijn liggen alle verkoopstukken op locatie, deze komen daarnaast digitaal op de website te staan. Alle ingeschreven geïnteresseerden ontvangen tevens de verkoopstukken via de mail. 

TOEWIJZING


Enkele dagen na de sluiting van de inschrijving zal de toewijzing plaatsvinden. Dit gebeurt op basis van voorwaarden en voorkeuren. Wij maken een selectie op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Als u een appartement toegewezen krijgt, wordt u gebeld. Tijdens dit telefoongesprek krijgt u meer informatie over het verdere proces. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heeft u in feite een optie op een woning. De makelaar plant tijdens dit telefoongesprek een eerste afspraak met u in. De optie geldt voor een periode van twee (2) weken en gaat in na het eerste gesprek. 

De inschrijvers die geen woning toegewezen krijgen worden ook gebeld. U blijft, als u dat wilt, wel in ons bestand staan en kan later wellicht wel een woning toegewezen krijgen. Komt er namelijk een appartement vrij, dan zoeken we opnieuw een koper voor het vrijgekomen appartement. 

TEKENMOMENT

Na de optieperiode van twee (2) weken is het tijd om de beslissing te maken om de koop -en aannemingsovereenkomst te tekenen of af te zien van uw optie. Na het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst zal de aannemer contact met u opnemen om een gesprek in te plannen. In dit gesprek zal het meer -en minderwerk besproken worden. 

START BOUW

Zodra alle ontbindende voorwaarden voldaan zijn en 7 van de 10 appartementen verkocht zijn start de aannemer met de bouw van de appartementen.