9-12-2022

Vanaf vandaag starten we met de communicatie rondom project De Schoolslag in Hellendoorn!

Het project betreft 10 appartementen in de dorpskern van Hellendoorn, waarbij parkeren op eigen terrein gesitueerd is. Hierbij blijven het openbare pleintje, het kunstwerk, de beeldbepalende bomen en de parkeerplaats aan de Dorpsstraat in tact. Tevens zijn de appartementenĀ helemaal klaar voor de toekomst. Ze worden namelijk standaard uitgerust met een lucht-warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen zodat de appartementen op een milieuvriendelijke manier verwarmd worden.

De verwachting is dat wij begin 2023 de officiƫle inschrijving openen. U heeft vanaf dat moment circa twee weken de tijd om een inschrijvingsformulier in te leveren bij Reggedael Makelaardij & Taxaties in Nijverdal. Na die datum wordt u persoonlijk benaderd door de makelaar en krijgt u bericht of u een optie heeft gekregen of op de reservelijst komt.