Graag stellen wij u de makelaar voor

Wij zijn er om u te helpen! Bij ons om draait alles om stap voor stap begeleiding en deskundig advies. Zodat het zoeken, kopen of verkopen van uw woning geen doolhof wordt, maar een fijne reis. Waar uw woonreis ook start, bij Reggedael makelaardij en taxaties kunt u rekenen op onze volledige betrokkenheid en aandacht voor u en uw onroerend goed!

  • Anita Leestemaker – Makelaar en taxateur

    Ik voel me een bevoorrecht mens om het mooie afwisselende vak van makelen en taxeren uit te voeren in onze geweldige omgeving. Hoe bijzonder is het om partijen bij elkaar te brengen bij één van de meest heugelijke gebeurtenissen in hun leven: het kopen of verkopen van hun woning. Het net even anders doen, dat stapje extra zetten voor het beste resultaat geeft mij veel positieve energie.

  • Kelly Wispels – Assistent-makelaar

    Twee jaar geleden ben ik in de makelaardij gerold. Ik was gelijk enthousiast over het vak. Elke klant en ieder pand heeft een eigen verhaal. Hierdoor is het altijd maatwerk en dat maakt de werkzaamheden erg afwisselend. Op dit moment volg ik bij de Academie voor Vastgoed de opleiding Assistent-makelaar.

Vragen over het project? Neem dan contact op met Reggedael makelaardij via 0548 – 20 90 25